Privatlivspolitik

Persondatapolitik hos Leneliv.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Lene Liv Sønberg.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Vi indsamler dit navn, e-mail og telefonnummer, hvis du selv indtaster oplysningerne og aktivt benytter vores kontaktformular.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig og din brug af websitet via cookies ( se cookie deklarationen i bunden af websitet)

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på leneliv.dk er Lene Liv Sønberg.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, email og telefonnummer indhenter vi for kunne svare på din forespørgelse fra kontaktformularen. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med din henvendelse via kontaktformularen, anvendes og gemmes kun med det formål at svare retur. Dine oplysninger vil blive slettet efter.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hosted hos One.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse lene@soenberg.dk.

FÅ GODE RÅD TIL AT

HJÆLPE DIG SELV!

 

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtag automatisk i din mail, mine sidste nye boost...

Jeg vil løbende sende dig gode råd og input, som kan være med til at bevidstgøre og hjælpe dig.

Venligst - henvis andre til min hjemmeside, hvis du mener de kan få glæde af nyhedsbrevene eller hvad jeg ellers kan tilbyde..

Du er nu tilmeldt!