Coaching

                                          skaber forandring
Hvad kan en stress coach bruges til:

Hjælpe dig at arbejde med din stress, at fjerne eller ændre de årsager der skaber din stress, at ændre dine gamle uhensigtsmæssige tankemønstre, vaner og overbevisninger til nogle nye og støttende, at blive mere bevidst om dine egne behov og værdier, så du kan passe bedre på dig selv, at blive bedre til at forebygge og håndtere stress og skabe balance i dit arbejds- og privat liv.

Du vil få praktiske og anvendelige værktøjer, som du kan tage i brug og integrere i din hverdag allerede efter første samtale

Et personligt forløb er 7 gange af 60- 90 minutters varighed, der er tilpasset din aktuelle situation.

Eller det kan være du bare har brug for et par samtaler.

Hvad kan en coach bruges til:

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, ændre vaner, tænkning og udfolde personligt potentiale.

Coaching er et effektivt værktøj ved udfordringer i parforhold, sociale relationer, ændringer af vaner og tanker, mindre selvværd, motivation, vægttab, rygestop, svære samtaler mm. 

Jeg kan som coach skabe refleksion, lytter fordomsfrit, og få dig til at se nye vinkler på dine udfordringer. Få dig til at handle og finde løsninger. Jeg kan stille de spørgsmål, som får dig videre.

 

 

Kontakt mig

mail, sms eller ring til mig på 4061 9631

FÅ GODE RÅD TIL AT

HJÆLPE DIG SELV!

 

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtag automatisk i din mail, mine sidste nye boost...

Jeg vil løbende sende dig gode råd og input, som kan være med til at bevidstgøre og hjælpe dig.

Venligst - henvis andre til min hjemmeside, hvis du mener de kan få glæde af nyhedsbrevene eller hvad jeg ellers kan tilbyde..

Du er nu tilmeldt!